Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Használati feltételek

Ez a megállapodás részletezi a www. Infinite-Electronic.hk, ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati és adatvédelmi nyilatkozatot, mielőtt regisztrálna az Infinite-Electronic.hk. frissített változatot fogunk közzétenni az Infinite-Electronic.hk-on, ha megváltoztatjuk ezt az állítást. a megállapodás teljes tartalma a közzététel napján lép hatályba. ha nem ért egyet ezzel a felülvizsgálattal, le kell szüntetnie a kapcsolatot az Infinite-Electronic.hk-val.

1, FELHASZNÁLÓI REGISZTRÁCIÓ:

1), Felhasználói minősítés:
Valamennyi Infinite-Electronic.hk felhasználónak vállalatként vagy magánszemélyként kell lennie, aki a törvény értelmében köteles aláírni az általános jogi kötelező erejű szerződést. Kérjük, ne használja szolgáltatásunkat, ha nem volt képes. Nem tudja átadni vagy eladni az Infinite-Electronic.hk-fiókját. Az Infinite-Electronic.hk fenntartja magának a jogot, hogy az Ön kívánsága szerint felfüggessze vagy megszüntesse fiókját.
2), Anyagírás:
Valamennyi felhasználónak valós, érvényes személyes adatokat kell biztosítania a COMPONENTS-CENTER.COM számára, hogy biztosítsa a szokásos üzleti tevékenységet. Ha bármilyen változás történik, kérjük, azonnal értesítse és frissítse az Infinite-Electronic.hk-ra.
Minden Infinite-Electronic.hk felhasználó beleegyezik, hogy elfogadja az Infinite-Electronic.hk vagy Infinite-Electronic.hk partnerek e-mailjeit és üzeneteit.

2, PRIVACY:

Az Infinite-Electronic.hk adatvédelmi nyilatkozata minden felhasználóra vonatkozik, beleértve a felhasználói megállapodást is. Olvassa el és fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot az Infinite-Electronic.hk használatához, amikor regisztrál, és az Infinite-Electronic.hk felhasználók időszakában a szabály (és az Infinite-Electronic.hk bármilyen adatvédelmi nyilatkozat frissített változata) hatálya alá tartozik.

3, TRADE:

Minden vásárlónak meg kell felelnie a következő feltételeknek:

4, MINŐSÉG ÉS ELADÓ SZOLGÁLTATÁS:

1), Lásd az értékesítés utáni szolgáltatást.
2), Termékek minősége.
Az Infinite-Electronic.hk termékek szigorúan megfelelnek a kormányzati és szakmai előírásoknak. Ha korábbi szabványok nélkül a gyártó szabványa szerint fogunk teljesíteni, ha a fenti szabványok nélkül az ügyfelek megvitathatják és eldönthetik az Infinite-Electronic.hk között. Bármilyen minőségi probléma, vagy a termékek szabványai miatt, a felhasználók kérhetik, hogy visszatérjenek vagy cseréljenek.

5, WEBOLDAL BIZTONSÁG:

Ön elfogadja, hogy semmilyen robot, Spider vagy Refresh szoftverrel semmilyen célra nem léphet be a webhelyre, anélkül, hogy az Infinite-Electronic.hk írási formában engedélyezett volna.
Ezenkívül Ön egyetért azzal, hogy nem:

6, SZELLEMI TULAJDONJOGI JELENTÉS:

A szerzői jog, a szabadalom, a védjegy, a kereskedelmi titok és az Infinite-Electronic.hk által biztosított minden jog az Infinite-Electronic.hk-hoz tartozik. Infinite-Electronic.hk, bárki vagy tag engedélye nélkül letöltheti, másolhatja, továbbíthatja, felülvizsgálhatja és szerkesztheti. Ellenkező esetben az összes jogi felelősséget viseli. Az Infinite-Electronic.hk-nak joga van az Infinite-Electronic.hk adatkiszolgálójának tárolására, amikor a felhasználó használja a szolgáltatást.

7, KÖTELEZETTSÉG:

Az Infinite-Electronic.hk elszámoltatható, hogy technikai támogatást nyújtson, ügyeljen arra, hogy a webhely működőképes legyen, próbáld meg elkerülni a szolgáltatás megszakítását, vagy a lehető legrövidebb időn belül megszakítani a határidőt, győződjön meg róla, hogy a felhasználó az interneten zökkenőmentesen tud foglalkozni. De a vis maior vagy más okok miatt nem tudja ellenőrizni, megakadályozni a webhely összeomlását vagy használatát, bizonyos rekordok, üzenetek vagy elveszett adatok eredményét, az Infinite-Electronic.hk felelőtlenség: és bármely felhasználó hibás vagy befejezetlen és hamis információkat eredményez az Infinite-Electronic.hk szolgáltatást nem használhatja, vagy más veszteséget szenved, az Infinite-Electronic.hk felelőtlenség.

8, EGYÉB

Ezt a megállapodást minden tekintetben a hongkongi törvények szabályozzák. Ez a weboldal minden felhasználó visszavonhatatlanul Infinite-Electronic.hk jogosult a bíróság és a felső bíróság hatáskörébe tartozik. E megállapodás rendelkezései elválaszthatóak, ha e megállapodás bármely rendelkezése érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, a rendelkezés törölhető, és a fennmaradó rendelkezéseket végre kell hajtani.