Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Szponzorált tartalom: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

A SIGLENT SVA1015X spektrum analizátor egy nagyon hatékony és rugalmas eszköz a 9 kHz és 1,5 GHz közötti frekvenciatartományon belüli különböző mérésekhez. A nagyszerű alapkövetelmények az összes mellékelt és rendelkezésre álló funkció és funkció alapját képezik. A nagyon alacsony DANL (megjelenített átlagos zajszint) -156dBm és az RBW szűrők széles skálája (1Hz - 1MHz) lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nagyon kicsi és keskeny jeleket láthasson. A nyomkövető generátor alapfelszereltségként szerepel, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kábeleken, szűrőkön és más komponenseken skalár beszúrási veszteséget mérjen. Eddig minden, ami egy jó alapspektrum-analizátortól elvárható, a helyén van. De sokkal több az SVA1015X.

Az egyik, időközben nagyon gyakori követelmény az EMI hibakeresési vagy elő-megfelelőségi mérések elvégzésének képessége. A mai nagysebességű adatmodellek, az IoT-eszközök és a kapcsolt üzemmódú tápegységek számos forrásból állnak az EMI-problémákhoz. Ezért elengedhetetlen az EMI előzetes megfelelés mérése és hibakeresése a tervezés minden szakaszában. A Siglent opcionális megoldást kínál az SVA1015X számára, amely bármikor megvásárolható és telepíthető. Ez az opció kiterjeszti az RBW szűrők készletét speciális EMI szűrőkkel és a kvázi-csúcs érzékelővel is. A közeli szondák sorának hozzáadása (SRF5030 (T)) befejezi a belépési szintű hibakereső készletet. A LISN-szel kombinálva kiválóan alkalmas az EMI előzetes megfelelés mérésére.

Sokkal speciálisabb a Vector Network Analysis. Ez az opció bármikor hozzáadható az S11 és S21 mérések elvégzéséhez. A mérések különböző formátumokban jeleníthetők meg, mint például az X-Y (dB / fázis-frekvencia), a poláris vagy a Smith diagramok. Tipikus feladatok, például a szűrők csoportos késleltetésének mérése vagy az erősítő bemeneti / kimeneti fázisa vagy az antennák egyeztetése könnyen megoldhatók. Őszintén szólva az eredmények pontosságát nem szabad összehasonlítani egy teljes, önálló VNA-val, de ennek ellenére az opció teljesítménye nagyon szilárd.

Abban az esetben, ha az 1.5GHz nem alkalmas az alkalmazásra, és magasabb frekvenciákat igényel, nézze meg a Siglent SSA3000X sorozatát. Hasonló teljesítményt és opciókat kínál. De kizárja a VNA opciót. Ha 1,5 GHz-nél nagyobb VNA mérésekre van szüksége, figyeljen rá www.siglenteu.com van valami az úton.

Mindenkinek, aki kíváncsi, ki a Siglent és mit csinálnak? A Siglent Technologies 2002-ben kezdte el fejleszteni a digitális oszcilloszkópokat. 15 évnyi kutatás és fejlesztés után a termékportfólió 50 MHz-től és most akár 1 GHz-ig terjedő sávszélességű digitális oszcilloszkópokat tartalmaz, különálló bemeneti csatornákkal vagy anélkül, funkció / tetszőleges hullámforma nagy sávszélességű generátorok (10 MHz-től 500 MHz-ig), egyenáramú tápegységek a laborhoz, digitális többméteres 4,5-6,5-szeres, spektrum-analizátorok és RF-jelgenerátorok, amelyek maximális sávszélessége 3,2 GHz és egyéb általános vizsgálati eszközök . A Siglent folyamatosan bővíti termékválasztékát. A 2019-es terv célja, hogy több mint 3 új terméket bocsásson ki, és egyrészt kiterjessze a jelenlegi portfóliót magasabb teljesítményű eszközökkel, másrészt egy teljesen új termékcsoporttal.

Az idő múlásával a Siglent globális vezető szerepet töltött be az elektronikus vizsgálati és mérőberendezések terén. Termékei ötvözik az innovatív funkciókat és a funkcionalitást, és elkötelezettek a minőség és a teljesítmény mellett.

A Siglent jelenleg három fő irodával rendelkezik szerte a világon. Először is, a székhelye Shenzhen, Kína. Minden fejlesztés és előadás ott történik. Több mint 300 ember dolgozik. Több mint 100 mérnök dolgozik több osztályon, beleértve a hardvert, a szoftvert, az ipari tervezést, a tesztelést és a fejlett berendezések környezetvédelmi laborját, valamint egy magasan képzett vezetői csapatot és más műszaki szakembereket.

Az amerikai és európai leányvállalatok 2014-ben alakultak. Az amerikai iroda Solonban, Clevelandben / OH-ban található, és az iroda megnyitása óta folyamatosan 6 főre nőtt. A helyi értékesítéssel, szervizzel és támogatással foglalkoznak. Az európai iroda Hamburgban / Németországban található, és távolról irányította Kínát. 2018 októbere óta a Siglent helyi alkalmazottakat kezdett foglalkoztatni. Időközben három alkalmazott gondoskodik a szervizről és a támogatásról, az értékesítésről és a marketingről. A fő cél az, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek és az értékesítési partnereknek, és folyamatosan javítsa és optimalizálja a teljesítményt. Minden javítást, majd a gyári kalibrálást helyben, Európa középpontjában végeznek.

Az egész európai értékesítést a hivatalos forgalmazók végzik. Az ügyfél előnye, hogy a következő Siglent értékesítési partnere jellemzően nem messze van, és minden eladás előtti és sok értékesítés utáni tevékenység helyi nyelven történhet. A Siglent forgalmazójának megtalálásához látogasson el honlapunkra www.siglenteu.com -> Vásárlás.

Elérhetőségeit

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Németország
Tel: +49 (0) -819-95946
& # X49; NF & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # X67; L & # X65; & # x6e; t. & # X63; om