Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

A Power Stamp Szövetség csökkenti a központi CPU-k szükségességét a PSU-k monitorozásához, és hozzáad egy referencia-tervet

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

A Szövetség (az Artesyn Embedded Technologies, a Bel Power Solutions, a Flex és az STMicroelectronics) többféle 48Vdc-dc konvertermodulra - a szinkronizált „power stamps” -re - közös specifikációt hozott létre.specifikációk itt) és elsősorban az informatikai berendezések és a nagy adatfeldolgozó berendezések, amelyek 48V-os állványszintű áramelosztást, helyileg tápellátást biztosítanak az FPGA-knak és az asicsoknak.

Power-Stamp-Alliance-controllerAz új modul, a „vezérlő bélyegzője„A„ műholdas teljesítmény bélyegzők ”használatával fogják használni, amelyeket korábban definiáltak. Minden felhasználó-interfész, vezérlési és tápfeszültségig terjedő igényt legfeljebb hat műholdra terveztek biztosítani, „ami lehetővé teszi az erőátalakítás megvalósítását a gazdagép alkalmazásra vonatkozó követelmények nélkül” - mondta a szervezet. „Ideális a szerverek, tároló és számítástechnikai rendszerek számára, ahol a processzor közelében lévő hely korlátozott. A gazdaszervezetnek csak a 48V forrássávot kellene biztosítania a vezérlő és a műholdas bélyegzők számára, így el kell távolítania az elsődleges és másodlagos bias feszültségeket. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardUgyanakkor a Szövetség bejelentette, hogy az Intel következő generációs 10 nm-es CPU mikroarchitektúrája - kódnévvel ellátott Ice Lake alapú processzorokra vonatkozó referencia-tervezőtábla.


Az Intel VR13 (Skylake) processzorához, valamint asics és FPGA-hoz más referencia táblák is rendelkezésre állnak.

Van egy grafikus felhasználói felület (GUI) is, amelyet a fejlesztők bármely tagvállalat termékeivel használhatnak, és egy új referenciatervező táblát a nagyáramú ASIC és / vagy FPGA lapkakészletekhez.

A Power Stamp Szövetség tagjai egyetértenek egy szabványos terméknyomattal és a benne foglalt funkciókkal, miközben egymástól függetlenül versenyeznek a topológia, az áramkörök és a teljesítmény megkülönböztetésével.