Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Első katonai minősítésű Arm processzor a hi-rel alkalmazásokhoz

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A része az NXP 64 bites Arm Layerscape portfóliójának, 1,8 GHz-es Quad-core Arm Cortex-A72 készülékkel.

A Teledyne szerint a csomagfeldolgozás gyorsulását és a nagy sebességű perifériákat is magában foglalja, és a nagy teljesítményű architektúra és a piacvezető számítási sűrűség elismeri. A> 45 000 CoreMark számítása párosítva van a két 10Gbit Ethernet, a PCIe Gen3 és a SATA Gen3.

A készülék a Teledyne-nél is elérhető „Qormino” számítási modul, amely tartalmaz egy 4Gbyte DDR4 memóriát.


A Teledyne e2v Grenoble létesítménye az igényes környezetek részeinek szkrínelésére specializálódott, és az LS1046A RoHS és Pb-csomagokban is elérhető.

Ezen túlmenően a Teledyne e2v félvezető életciklus-menedzsment programjának (SLiM) részeként a készülék élettartama akár 15 évig is támogatható, hogy elkerülhető legyen az elavult problémák.

A Teledyne e2v szoros kapcsolatban áll az NXP-vel - a repülőgépipar és a védelemre szakosodott portfóliója a NXP QorIQ P- és T-sorozatú PowerPC-alapú processzorai, valamint a PowerQUICC eszközök.

Katonai minősített

„A repülőgépiparban és a védelmi iparban új trend alakul ki a 64 bites Arm-alapú termékekkel szemben a Teledyne e2v katonai minősítésű eszközzel a Layerscape sorozatú kereskedelmi processzoroktól” - mondta az NXP marketing igazgatója, Altaf Hussain. „Hisszük, hogy az e2v ügyfelek nemcsak az eszköz számítási teljesítményét, hanem az Arm-ot támogató ökoszisztémát is kihasználják, új lehetőségeket teremtve a rendszertervezésben.”

A nagy teljesítményű alkalmazásokban a Power Architecture chipek jól ismertek. „Az ügyfelek átállhatnak az Arm-alapú megoldásokra, vagy új fejlesztéseket indíthatnak az NXP-től bevált Power Architecture-alapú megoldásokkal,” mondta Teledyne.