Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

A Dengrove helytakarékos DC / DC konvertereket ad a Recom-tól

Olyan alkalmazásokhoz tervezték, amelyek nagy teljesítménysűrűséget és nagy hatékonyságot igényelnek, és 3,3 W és 30 W közötti teljesítményértékűek.

Ezek megfelelnek az iparági szabványos DOSA lábnyomnak (12,19 x 12,19 mm), és 1.0A, 2.0A, 3.0A vagy 6.0A névleges kimeneti árammal rendelkeznek. A vezérlő IC használatával és a többrétegű burkolat kialakításával az osztályvezető teljesítmény-sűrűség akár 800 W / in3 valamint lehetővé teszik a használatát helyspecifikus alkalmazásokban.

A maximális hatásfok 97-99% között van, teljes terhelés esetén, 107 ° C-os környezeti hőmérsékleten, kényszer levegőhűtés nélkül. A konverterek egy fémdobozba vannak csomagolva, integrált földelőlappal, hogy hatékony hatoldalú árnyékolást biztosítson a minimális zajkibocsátás érdekében. Az EN 55032 szabványnak is megfelelő.

Más jellemzők a rugalmas vezérlési és vágási opciók, a teljesítmény-jó vezérlés és a programozható kimenetnövelési idővel történő szekvenálás, valamint az egyidejűleg vagy előre meghatározott sorrendben történő bekapcsolási konverterek egyszerűsítése. A 3,3 V vagy 5,0 V névleges kimeneti feszültséget egyetlen külső ellenállás segítségével lehet felfelé vagy lefelé vágni. Programozható soft-start vezérlés is rendelkezésre áll.

A forgalmazó a Recom értékelési táblákat is tárolja a tesztelés, fejlesztés és prototípusok RPM sorozatához.

A DC-DC konverterek most már felszíni szerelési modulokként is kaphatók, amelyeken grid tömb (LGA) érintkezők találhatók.