Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

APEC: SiC-energia és jobb felhőalapú elektromos szerszámok

A keresési képességek javultak, és van egy karusszel-stílusú menü, amely lehetővé teszi a kompatibilis eszközök és táblák kiválasztását, mondta a cég: „A mérnökök képesek legyenek szűkíteni az életképes alkatrész- és rendszer-megoldási lehetőségeket, és biztosak lehetnek a rendszer teljesítménye előtt a hardver beszerzése és a tervek kitöltése. ”

Az APEC bemutatói közé tartozik egy szilícium-karbid (SiC) 11kW 100kHz háromfázisú teljes híd PFC (teljesítménytényező korrektor), amely az On NVHL080N120SC1 SiC MOSFET (1,200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) és NCP51705 kapu-meghajtó köré épült. töltésszivattyú, hogy negatív torzítást hozzon létre a SiC mosfet kikapcsolásához.

OnSemi-eFuseA félig eFuse

A kijelzőn egy eFuse, az „intelligens passzív érzékelők” is lesznek az ipari automatizáláshoz, nagy sűrűségű USB-PD (erőátviteli) megoldás, aktív-szorítós visszacsatoló áramkör és motorvezérlő teljesítménymodulok.

A Strata népszerűsítése érdekében egy „ambiciózusan megfogalmazott,„ A nyomott tervező kívánságlistájának kielégítése egyetlen eszköztárban ”című dokumentumot mutatnak be.Március 19. 13:30 303AB szoba).

Egy másik előadás: „A teljesítmény, a megbízhatóság és a hozam szempontjai a legkorszerűbb SiC dióda és mosfet technológiákban a felemelkedés ideje alatt” (március 20, szerda, 14:00, ellenőrizze a helyet)