Válasszon országot vagy régiót.

Close
Bejelentkezés Regisztráció Email:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

Számlakivonat

Kedves minden felhasználó, a hivatalos kereskedelmi számlát az Infinite-Electronic.hk-tól történő beszerzés után kapja, kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi utasítást.

1, A kiállított számla utasítása

A számlát az Infinite-Electronic.hk. A számlaösszeg a fizetett összeg összegének függvénye.
Az Infinite-Electronic.hk kétféle számlát, HÉA-számlát (nondeductible) és HÉA-különleges számlát tartalmaz (levonható).
A működési hatékonyság javítása és a visszatérési hatás elkerülése érdekében a számla 5 munkanapon belül kerül kibocsátásra, miután a felhasználók árut kapnak.
Kérjük, töltse ki a helyes címet, a kapcsolattartó személyt, a telefonszámot annak biztosítása érdekében, hogy a számlákat pontosan szállítsák. Ha nem töltötte be ezeket az információkat, az Infinite-Electronic.hk ugyanazon a címen küldi a számlát, mint a szállított áruk, hogy időben kapcsolatba léphessünk Önnel.

2, ÁFA számla

Az Infinite-Electronic.hk rendszerint ÁFA-számlát ad ki azon felhasználók számára, akik nem általános adófizetők.
Kérjük, írja be a cég megfelelő nevét és az adóadatokat a számlán.

3, ÁFA speciális számla

Ha "ÁFA speciális számlát" kell kiadnia, kérjük, forduljon számviteli adatainkhoz, ellenkező esetben az Infinite-Electronic.hk rendszere héa-számlát ad ki.
Kérjük, töltse ki és ellenőrizze gondosan az összes számlainformációt, az Infinite-Electronic.hk nem vállal felelősséget, ha hibát követ el.
Az ÁFA speciális számlát kifejezetten elküldi, miután megerősítette a szállítást.
Kérjük, töltse ki a cég nevét, címét, telefonszámát, adószámát, banknevét és számláját, a számla küldésének címét, hogy a felhasználók normálisan használhassák a HÉA-különleges számlát, de az összes kitöltött információnak meg kell egyeznie az adózással.
A cégnévnek az ipari és kereskedelmi nyilvántartás nevének kell lennie.
A cégcím és a számla számának meg kell egyeznie a vállalat adataival.
Az adó-nyilvántartási szám a & lt; & lt; adóbevallási tanúsítványban szereplő szám, általában 15 szám, kérjük, gondosan ellenőrizze és írja be.
A bank nevét és számlaszámát mindkettőre kell írni.

4, Hirdetések

Ha a felhasználók hibás adatokat írnak fel az ÁFA speciális számlára, akkor az Infinite-Electronic.hk automatikusan és visszatérítés nélkül kiállítja a HÉA-számlát.
Az Infinite-Electronic.hk nem fogadja el az újbóli kiadási kérelmet, ha a felhasználó adatai szerint már kiállítottuk a számlát.

5, Barátságos emlékeztető

Ha kétségei vannak a kibocsátott számla vonatkozásában, kérjük, forduljon az Infinite-Electronic.hk pénzügyi részlegéhez.
Ha 30 napon belül nem kapja meg a számlát az áru beszerzése után, kérjük, forduljon az Infinite-Electronic.hk ügyfélszolgálathoz. Második alkalommal nem adunk ki számlát, ha 90 napon belül nem tud velünk kapcsolatba lépni (a megrendelés dátuma óta)
A termék megnevezése a számlán elektronikus alkatrészeket ír, az alkatrészszám igazi sorrendben lesz, nincs más különleges kérés.

6, Számla visszaküldése

Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ha a számlainformáció helytelen a megrendelésben, az Infinite-Electronic.hk helyettesíti és elküldi a helyes számlát.
Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ha módosítani szeretné a számlainformációkat, a pénzügyi osztály megerősítése után küldjük el az Ön által megadott címre módosított számlát.
Ügyfélszolgálati jóváhagyás nélkül pénzügyi részlegünk nem fogadja el az újraküldött számla iránti kérelmet telefonon, faxon, e-mailben.